Τρίτη 5 Μαΐου 2009

O Hλίθιος κι ο Πανηλίθιος

Ο ηλίθιος χοντρός κι ο πανηλίθιος γουρονόμορφος φίλος του gr-blooper, μας έστειλαν και απειλητικό e-mail. "Βρήκαμε την ip σου".

Ε, αφού τη βρήκατε, βάλτε την στο τρυφερό κωλαράκι σας!

Γίδια, ε γίδια!

Λοιπόν, επειδή μας τα 'χετε πρήξει, με την ημιμάθειά σας:

Αυτό το blog γράφετε εξ ολοκλήρου, από ένα ανοιχτό δημόσιο wi-fi spot, στο οποίο είναι συνδεδεμένοι, πάνω από 100 υπολογιστές με την ίδια ip, γιδοβοσκέ gr-blooper.

Ας πούμε, ότι γράφεται μέσα στο αεροδρόμιο, από ένα mini-laptop. Οπότε δες ρε σκατόμορφε πεοκρούστη, σε ποιό δίκτυο είναι η ip που βρήκες!

Όταν τελειώσεις με τον 12ο αυνανισμό της ημέρας και αφήσεις το dildo σου στην άκρη, εσύ γυαλάκια, πήγαινε στη γωνία Χαλκοκονδύλη και 3ης Σεπτεμβρίου. Εκεί υπάρχει ένα ξενοδοχείο που λέγεται ΠΑΡΝΩΝ.

Ακριβώς μπροστά από αυτό, υπάρχει ένα πολύ μικρό παρκάκι.

Χθες το βράδυ, μέσα στο παρκάκι, σου αφήσαμε έναν ολοκαίνουριο δονητή, βρε! Με μια αφιέρωση!

Όσο για σένα πανηλίθιε, τρισκακάσχημε στο Durham, σάλτα και γαμήσου, με το νέο δονητή σου.

Βλήμα, ε βλήμα !

1 σχόλια:

adreas είπε...

ο γιγαντάκος ή αλλιώς GiaNtakos ο γνωστός αφισσοκολητής του ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ???... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΩΝΣΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΡΕΖΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΠΟΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.. ΕΞΑΛΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΑΝΕΓΔΟΤΟ... ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 9/10 ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.. ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΑΒΑΝΟ GIANTAKO απο δραμα

Δημοσίευση σχολίου

Template by:
Free Blog Templates