Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Μπα, μπα και απειλές μικρέ μύωπα ;

Όπως θα έχετε αντιληφθεί, δεκάδες ιστολόγια δέχονται χυδαία επίθεση με ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ κατά της ζωής κάποιων, από μια ομάδα ηλιθίων, οι οποίοι με πρόσχημα την (δήθεν) τεκμηριωμένη ανάλυση κάποιων λαθών, επιδίδονται σε εκφοβισμούς, ύβρεις και απειλές. Κατά κανόνα, η κοπριά που εκτοξεύουν οι νεαροί, βρίσκεται στις Ένδοξες συνέπειες μιας ζωής χωρίς αγάπη και συντροφικότητα. Πιό απλά, στην έλλειψη γυναίκας. Η έλλειψη αυτή και η σωματική ασχήμια τους, τους κάνει κομπλεξικούς. Τους γεμίζει με μίσος εναντίον κάθε όμορφου, κάθε πετυχημένου. Η έλλειψη προσωπικής ζωής, έγινε η αιτία να δώσουν το είναι τους, στην ηδονή που προκαλούν οι ανώνυμοι εκβιασμοί. Για αυτό και τα έβαλαν με το πιό επιτυχημένο ιστολόγιο.

Μια ματιά στα γλοιώδη blog τους, όπως το les-malakies.blogspot.com, giantakos.blogspot.com, gr-bloopers κλπ, δείχνει τι θα έπρεπε να κάνει εδώ και πολύ καιρό καιρό η δικαιοσύνη και η Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Στη γλώσσα των "εξυπνάκηδων" αυτό λέγεται cyberbulling. Στο gigantakos δεν υπάρχει καμία απειλή και κανένας εκβιασμός !!! Έχουμε άλλωστε πολύ χιούμορ για να αντιμετωπίσουμε έτσι, τους αξιολύπητους χοντρούς.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ, ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Οι ip΄s ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΧΕΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥ PRESS-GR ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΤΕ, ΚΑΝΕΝΑ DURHAM ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. Κατάλαβες ανόητε δικηγόρε;

Πρόσφατα ένας από αυτούς ανήρτησε ευθεία απειλή κατά της ζωής επώνυμης συγγραφέως-blogger. (όχι πάντως ο Χρήστος, ο οποίος είναι κατά βάθος καλό παιδί και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στους ηλιθίους, απλά τους παραχωρεί το blog του!).

Δυστυχώς για αυτούς, τους γνωρίζουμε προσωπικά και ξέρουμε τα πάντα για τη ζωή τους. (είναι αδίκημα δικηγορίσκε αυτό;)

Επειδή όμως εμείς όμως έχουμε επαφές με το άλλο φύλο (!) και η ζωή μας δεν περιορίζεται σε ένα δωμάτιο με υπολογιστές, τα βγάζουμε, ανάλογα με τη δική τους συμπεριφορά.

Θα δώσουμε όλα τα στοιχεία τους, στη δημοσιότητα, εφόσον ξανα-απειληθούμε.

Νωρίτερα, όμως θα τα δώσουμε στην αρμόδια διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στον κύριο Σφακιανάκη, μήνυμα του οποίου προς το indymedia "διέρρευσε", ο εις εκ της ομάδας των χοντρών, με ειρωνίες και ύβρεις, νομίζοντας ότι απολαμβάνει της ανωνυμίας.

Οι συνεχείς επιθέσεις τους σε άλλους δικτυακούς τόπους και bloggers δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Στο ιστολόγιο αυτό συνεργαζόμαστε και γράφουμε περίπου 30 bloggers, έστω και αν κάποιοι από εμάς αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο σε αυτή τη δραστηριότητα. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες κοινωνικές, οικονομικές, θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις. Δεν έχουμε την ίδια οικονομική επιφάνεια, δεν έχουμε την ίδια εμπειρία, δεν έχουμε το ίδιο επάγγελμα, δεν έχουμε τις ίδιες γνωριμίες και επαφές….

Έχουμε όλοι όμως ένα κοινό σκοπό που μας ενώνει και ένα ομαδικό πνεύμα που δεν θα ήθελε κάποιος να το απειλήσει ή να το εκβιάσει. Είμαστε ένα σύνολο ανθρώπων μα κοινές αξίες και σε αλληλοσεβασμό, και οποιαδήποτε απειλή εναντίον ενός από εμάς, είναι και εκλαμβάνεται ως απειλή και εκβιασμός εναντίον όλων μας. Ετσι αντιμετωπίζεται.

Περιμένουμε λοιπόν από την "ομάδα των κακάσχημων" να διαγράψει τους εκφοβισμούς, τις απειλές και τους εκβιασμούς, (ενοχλούν τα γεννητικά μας όργανα) από το les-malakies.blogspot.com αλλιώς θα γίνουν τα προβλεπόμενα. Όλα τα προβλεπόμενα και κάτι παραπάνω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template by:
Free Blog Templates